Året var 2017 och vi var två hårt arbetande redovisningsekonomer som kände att det var dags för en förändring. Efter många år på Sveriges största redovisningsbyrå hade vi skaffat oss erfarenhet av både ledarskap och kvalificerat ekonomiarbete. Sagt och gjort så slängde vi oss ut ur det trygga boet med mål om att kunna flyga själva. Under hösten 2017 startade vi därför Moodeko Consulting, en auktoriserad redovisningsbyrå genom Srf konsulterna.

Ambitionen med Moodeko Consulting är att vara liten men naggande god. Genom nära kontakt och relation med våra kunder levererar vi närproducerade tjänster med hög kvalité på ett modernt och digitalt sätt. Moodeko Consulting är föränderliga och levererar inte endast traditionella redovisningstjänster utan mycket mer inom företagande. Vi vill vara företagarens hjälpande hand när det kommer till sådant som kan kännas svårt men också i att utveckla och modernisera verksamheten. Av denna anledning älskar vi att samarbeta med företagare som har höga visioner och mål.
Bild på Tina Hjemli

TINA HJEMLI

Delägare/Grundare
Auktoriserad redovisningskonsult

ÅRGÅNG: 1981
FAMILJ: Gift med Peter och barnen Tuva och Elliot. I familjen finns också Berner Sennen-vovven Ozzy och långhåriga kissen Bobby
BOR: I ett radhus längst upp i Slätta-myllret, Falun
FRITIDSINTRESSEN: Titta på, lyssna på, leda och utöva sport, främst innebandy där IBF Falun är laget och simning med en OS-satsande dotter
MOTTO: Imorgon är en annan dag
TRE ORD SAGT OM TINA: Bestämd, tålmodig och optimistisk
 
Bild på Linn Molander Kristiansen

LINN MOLANDER KRISTIANSEN

Delägare/Grundare
Auktoriserad redovisningskonsult

ÅRGÅNG: 1991
FAMILJ: Fästmannen Victor som blir make sommaren 2018
BOR: I en 20-talsvilla på rätt sida älva i Borlänge
FRITIDSINTRESSEN: Onödigt inredningsintresserad vilket ständigt resulterar i nya idéer som får Victor i arbete. Nördig på sport, många olika typer men framförallt längdskidåkning. Försöker fortfarande utöva en del själv, genomförde tjejklassikern 2012, men efter det..?
MOTTO: Vad f*n gör det om hundra år?
TRE ORD SAGT OM LINN: Nyfiken, envis och verbal